Želite prodati nekretninu?

Pronađite prave kupce sigurno i uspješno uz našu stručnu podršku

Angažirajte profesionalce koji će uštedjeti vaše vrijeme i novac

Suradnja s provjerenim posrednicima, osim što vam garantira sigurnost i zaštitu, također donosi brze i kvalitetne rezultate.

Angažiranje agencije oslobodit će vas nepotrebnog stresa. Educirani stručnjaci za vas pripremaju svu potrebnu dokumentaciju (predugovor, ugovor, tabularna izjava, zapisnik primopredaje), oglašavaju vašu nekretninu, pronalaze odgovarajućeg kupca, postižu maksimalnu moguću cijenu i finaliziraju primopredaju.

Pravi stručnjak za trgovanje nekretninama štedi vaše vrijeme i novac te vam pruža podršku tijekom cijelog kupoprodajnog procesa.


 

Želim prodati/iznajmiti nekretninu

Dom Ekspert iskustva

Zahvaljujući ljubaznosti i predanosti djelatnice Snježane Čabraja, stres prilikom kupnje naše nove nekretnine bio je znatno ublažen. Agentica nam je pružila podršku kod svake faze ugovaranja, izgradnje i uređenja nekretnine. Uz iskazanu stručnost, pružila nam je sigurnost da će sve proći u najboljem redu. Svakako preporučujem suradnju s Dom Ekspertom.
Marinko Pongračić
Dugo smo pokušavali pronaći adekvatan dom za našu obitelj koji bi zadovoljio sve naše potrebe i u kojem bismo se osjećali ugodno, a da je istovremeno i cjenovno u okvirima budžeta kojim smo raspolagali. Odlučili smo se obratiti agenciji Dom Ekspert što se pokazalo kao više nego ispravna odluka. Agencija nam je sa svojim timom u vrlo kratkom roku pronašla naš današnji dom. Njihov profesionalni i agilni pristup svakoj našoj želji, prijedlogu ili molbi rezultirao je brzim i uspješnim završetkom cijelog procesa na obostrano zadovoljstvo. S punim povjerenjem smo nastavili suradnju s Agencijom i iz perspektive prodavatelja, gdje je njihov tim ponovo pokazao visoku razinu profesionalizma do konačnog uspješnog završetka kompletnog procesa.
Silvestar Kunštić
Preporučujemo Dom Ekspert te neumornu i profesionalnu agenticu Snježanu, koja je našu kupnju prve nekretnine učinila iznimno jednostavnom. U svakom trenutku bili smo pravovremeno obaviješteni o statusu nekretnine, a na sve upite dobili smo precizan odgovor. Znatno nam je olakšala rješavanje potrebne papirologije i dokumentacije, što je iznimno bitno jer uvijek postoje neke sitnice koje neočekivano isplivaju. Hvala Vam još jednom.
Silvija i Paško Komadina
Od početka našeg procesa kupnje stana veliku podršku nam je pružila gospođa Snježana. Uvijek je bila dostupna za sva naša pitanja te ažurna oko papirologije. Objašnjavala nam je sve nedoumice te nas redovito obavještavala o svim novostima vezanim za stan. Uvijek se fleksibilno prilagođavala našem radnom i slobodnom vremenu. I danas kada smo kupili stan uvijek je tu za nas. Hvala agenciji Dom ekspert na stručnoj i profesionalnoj osobi koja je bila dio ove bitne stvari u našem životu.
Maja i Pavao Vukas
© 2023. Dom Ekspert – Sva prava pridržana.
Ova web stranica koristi kolačiće i slične tehnologije kako bi vam pružila najbolje korisničko iskustvo, uključujući personalizaciju oglašavanja i sadržaja. Postavke kolačića možete podesiti u svojem web pregledniku. Klikom na 'Prihvaćam', pristajete na korištenje kolačića.