Trešnjevka Sjever prodaja stanova (1)

Otkrijte svoj savršeni dom u srcu Zagreba

Trešnjevka Sjever, dinamičan i živopisan dio grada, nudi jedinstvenu kombinaciju urbanog života i lokalnog šarma. Ovaj kvart, poznat po svojoj bogatoj povijesti, kulturnim događanjima i blizini svih važnih gradskih sadržaja, predstavlja idealno mjesto za sve koji traže život u središtu zbivanja. Odlično povezana s ostalim dijelovima grada javnim prijevozom, Trešnjevka Sjever privlači raznolikost stanovnika - od studenata i mladih profesionalaca do obitelji koje žude za dinamičnim gradskim okruženjem.

Naša pažljivo odabrana kolekcija od preko 20 visokokvalitetnih stanova nudi spoj tradicije i modernih sadržaja, savršeno uklopljenih u pulsirajući ritam Trešnjevke Sjever. Svaki stan je zamišljen kao oaza mira i udobnosti, gdje možete uživati u svakodnevici okruženi svime što vam treba - od trgovina, kafića, do parkova i rekreacijskih centara.

Izaberite svoj novi dom na Trešnjevci Sjever i postanite dio zajednice koja cijeni bogatstvo života u gradu, gdje svaki dan donosi nove mogućnosti za uživanje u urbanom ritmu Zagreba.

Četverosoban stan, Trešnjevka, 114,41 m²
Četverosoban stan, Trešnjevka, 114,41 m²
Lokacija
Voltino - Trešnjevka - Sjever
269.000€
Površina
114,41 m2
Spavaće sobe
2
ID Kod
1989
© 2024. Dom Ekspert – Sva prava pridržana.