Želite prodati nekretninu?

Pronađite prave kupce sigurno i uspješno uz našu stručnu podršku

Angažirajte profesionalce koji će uštedjeti vaše vrijeme i novac

Suradnja s provjerenim posrednicima, osim što vam garantira sigurnost i zaštitu, također donosi brze i kvalitetne rezultate.

Angažiranje agencije oslobodit će vas nepotrebnog stresa. Educirani stručnjaci za vas pripremaju svu potrebnu dokumentaciju (predugovor, ugovor, tabularna izjava, zapisnik primopredaje), oglašavaju vašu nekretninu, pronalaze odgovarajućeg kupca, postižu maksimalnu moguću cijenu i finaliziraju primopredaju.

Pravi stručnjak za trgovanje nekretninama štedi vaše vrijeme i novac te vam pruža podršku tijekom cijelog kupoprodajnog procesa.


 

Želim prodati/iznajmiti nekretninu

Dom Ekspert iskustva

Zahvaljujući Snježani iz Dom Eksperta prošli smo kroz proces kupnje prve nekretnine opušteni i sa stručnom podrškom na svakom koraku. Čuli smo da je kupnja prve nekretnine strašna i stresna, ali nama je bila uzbudljiva i ugodna, čak i sa APN-om. Hvala Snježana!
Igor Pavliško
Iskreno, jedna od najboljih profesionalnih suradnji koje sam do sada imao. Posebno bi htio pohvaliti gospođu Snježanu za izuzetnu predanost i profesionalnost koju je pokazala tijekom cijelog procesa. Njezina brza reakcija na moje upite i stručno vođenje kroz cijeli proces stvarno su mi olakšali cijeli postupak. Ovim putem bi se htio zahvaliti i cijelom timu koji je pridonio odličnom iskustvu! Topla preporuka agencije svima koji traže stručnost i predanost u procesu kupovine nekretnina.
Tomislav Tobijas
Veliko hvala agenciji Dom Ekspert, Ivani Čikić, a posebno njihovoj agentici za nekeretnine, Ani Jelečević, prvenstveno na strpljenju, volji, trudu i radu koje je uložila u nas prilikom kupovine, odnosno odabira stambenog prostora. Zahvalni smo supruga i ja na izdvojenom vremenu s njene strane i prilagodbi nama i našim radnim, odnosno slobodnim vremenima, te njenoj stručnosti, profesionalnosti, detaljnim i iscrpnim objašnjenjima, i nadasve znanju o nekretninama, također posebno moram istaknuti i ljubaznost.
Petar Stjepanović
Odlična firma i još bolje osoblje. Mi smo surađivali sa gospođom Snježanom koja nam je bila cijelo vrijeme na usluzi u bilo koje doba dana. Firma ima odličnu suradnju sa državnim upravama i bankama te znaju kome se moraju obratit. Svakako preporučamo navedenu agenciju za kupnju nekretnine ili zemljišta ili prodaje istih.
Tomislav Gregorin
© 2024. Dom Ekspert – Sva prava pridržana.