Želite prodati nekretninu?

Pronađite prave kupce sigurno i uspješno uz našu stručnu podršku

Angažirajte profesionalce koji će uštedjeti vaše vrijeme i novac

Suradnja s provjerenim posrednicima, osim što vam garantira sigurnost i zaštitu, također donosi brze i kvalitetne rezultate.

Angažiranje agencije oslobodit će vas nepotrebnog stresa. Educirani stručnjaci za vas pripremaju svu potrebnu dokumentaciju (predugovor, ugovor, tabularna izjava, zapisnik primopredaje), oglašavaju vašu nekretninu, pronalaze odgovarajućeg kupca, postižu maksimalnu moguću cijenu i finaliziraju primopredaju.

Pravi stručnjak za trgovanje nekretninama štedi vaše vrijeme i novac te vam pruža podršku tijekom cijelog kupoprodajnog procesa.


 

Želim prodati/iznajmiti nekretninu

Dom Ekspert iskustva

Prilikom kupnje nove nekretnine, surađivala sam s agencijom Dom Ekspert za koju imam samo pohvale. Svoj dio posla agencija je odradila stručno, profesionalno, brzo i, što je najvažnije, s velikom dozom ljudskosti. Posebno bih pohvalila agenticu koja je uvijek, s osmijehom na licu, spremno odgovarala na sva pitanja. Preporučila bih Dom Ekspert svima.
Tatjana Matković
Od početka našeg procesa kupnje stana veliku podršku nam je pružila gospođa Snježana. Uvijek je bila dostupna za sva naša pitanja te ažurna oko papirologije. Objašnjavala nam je sve nedoumice te nas redovito obavještavala o svim novostima vezanim za stan. Uvijek se fleksibilno prilagođavala našem radnom i slobodnom vremenu. I danas kada smo kupili stan uvijek je tu za nas. Hvala agenciji Dom ekspert na stručnoj i profesionalnoj osobi koja je bila dio ove bitne stvari u našem životu.
Maja i Pavao Vukas
Ovim putem htjeli bismo zahvaliti agenciji i pohvaliti vrlo gostoljubive i profesionalne agente, na čelu s vlasnicom agencije, Ivanom Čikić. Uz njenu podršku ostvarili smo kupoprodajne i transakcijske procese vezane uz prodaju, poput prijenosa vlasništva i režija, te svih ostalih radnji vezanih uz prodaju nekretnine. Preporučujemo i drugima da se obrate Dom Ekspertu za stručnu i profesionalnu suradnju!
Ivica i Drena Turkalj
Preporučujemo Dom Ekspert te neumornu i profesionalnu agenticu Snježanu, koja je našu kupnju prve nekretnine učinila iznimno jednostavnom. U svakom trenutku bili smo pravovremeno obaviješteni o statusu nekretnine, a na sve upite dobili smo precizan odgovor. Znatno nam je olakšala rješavanje potrebne papirologije i dokumentacije, što je iznimno bitno jer uvijek postoje neke sitnice koje neočekivano isplivaju. Hvala Vam još jednom.
Silvija i Paško Komadina
© 2023. Dom Ekspert – Sva prava pridržana.
Ova web stranica koristi kolačiće i slične tehnologije kako bi vam pružila najbolje korisničko iskustvo, uključujući personalizaciju oglašavanja i sadržaja. Postavke kolačića možete podesiti u svojem web pregledniku. Klikom na 'Prihvaćam', pristajete na korištenje kolačića.