You want to sell a real estate in Zagreb?

Find the right buyers safely and successfully with our professional support

Hire experts who will save you time and money

Working with established real estate mediators not only gives you security and protection but also brings you quick and quality results, eliminating needless stress.  

Our educated experts will prepare all the necessary documents (preliminary contract, contract, handover record), list your real estate, find the right buyer, achieve a maximum price, and finalize the handover. 

The right real estate expert will save you time and money and provide you with support during the entire process. 


 

I want to sell a real estate

What do our customers say?

Veliko hvala agenciji Dom Ekspert, Ivani Čikić, a posebno njihovoj agentici za nekeretnine, Ani Jelečević, prvenstveno na strpljenju, volji, trudu i radu koje je uložila u nas prilikom kupovine, odnosno odabira stambenog prostora. Zahvalni smo supruga i ja na izdvojenom vremenu s njene strane i prilagodbi nama i našim radnim, odnosno slobodnim vremenima, te njenoj stručnosti, profesionalnosti, detaljnim i iscrpnim objašnjenjima, i nadasve znanju o nekretninama, također posebno moram istaknuti i ljubaznost.
Petar Stjepanović
Odlična firma i još bolje osoblje. Mi smo surađivali sa gospođom Snježanom koja nam je bila cijelo vrijeme na usluzi u bilo koje doba dana. Firma ima odličnu suradnju sa državnim upravama i bankama te znaju kome se moraju obratit. Svakako preporučamo navedenu agenciju za kupnju nekretnine ili zemljišta ili prodaje istih.
Tomislav Gregorin
Zahvaljujući Snježani iz Dom Eksperta prošli smo kroz proces kupnje prve nekretnine opušteni i sa stručnom podrškom na svakom koraku. Čuli smo da je kupnja prve nekretnine strašna i stresna, ali nama je bila uzbudljiva i ugodna, čak i sa APN-om. Hvala Snježana!
Igor Pavliško
Iskreno, jedna od najboljih profesionalnih suradnji koje sam do sada imao. Posebno bi htio pohvaliti gospođu Snježanu za izuzetnu predanost i profesionalnost koju je pokazala tijekom cijelog procesa. Njezina brza reakcija na moje upite i stručno vođenje kroz cijeli proces stvarno su mi olakšali cijeli postupak. Ovim putem bi se htio zahvaliti i cijelom timu koji je pridonio odličnom iskustvu! Topla preporuka agencije svima koji traže stručnost i predanost u procesu kupovine nekretnina.
Tomislav Tobijas
© 2024. Dom Ekspert – All rights reserved.